Onrustige afloop nacht van nijverdal - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Onrustige afloop nacht van nijverdal

Geplaatst op: 20-05-2007 |

Nijverdal - Op zaterdag 19 mei tussen omstreeks 01.00 en 03.00 uur was het erg onrustig in het centrum van Nijverdal.

Politieagenten vroegen omstreeks 01.00 uur aan een jongeman op de Willem Alexanderstraat of hij zich wilde legitimeren, omdat hij zich agressief gedroeg. De man gaf hier geen gehoor aan. Hierop werd besloten om de man aan te houden. De man verzette zich hevig. Enkele jongemannen mengden zich in de aanhouding en duwden en trokken aan de politiemensen. Ook werden er verschillende beledigingen geuit richting de politiemensen. Uiteindelijk werden vijf mannen overgebracht naar het bureau voor nader verhoor. Zij waren 44, 20, 18, 21 en 18 jaar oud en kwamen uit Enschede, Hellendoorn en Nijverdal.

Omstreeks 01.10 uur werd een politieman op de Johan Frisostraat beledigd door een vrouw. De politieman hield de vrouw hiervoor aan. De vrouw bleef de politieman beledigen. De politieman werd hierna geslagen in zijn gezicht door een man en ook kwamen er meerdere mannen met gebalde vuisten op de politieman afgelopen. De politieman was genoodzaakt door de dreigende situatie om zijn dienstwapen te trekken. Er werd toen afstand gehouden door de agressieve personen. De man die geslagen heeft, betrof een 43-jarige man uit Nijverdal. Hij is in verzekering gesteld. De vrouw die werd aangehouden i.v.m. de beledigingen werd overgebracht naar het bureau, waar zij is gehoord. Zij is later die ochtend heengezonden.

Omstreeks 02.30 uur kwam er een melding binnen dat er aan de Grotestraat een vechtpartij was, waar meerdere personen bij betrokken waren. Ter plaatse bleek dat een 22-jarige man uit Nijverdal een 27-jarige man uit Almelo had geschopt toen de man op de grond lag. De verdachte is overgebracht naar het bureau, waar hij in verzekering is gesteld. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht en ter plaatse behandeld aan het letsel, dat hij had opgelopen.

Ga terug...