Vrachtwagenchauffeur overvallen - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Vandaag Lokaal
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Vrachtwagenchauffeur overvallen

Geplaatst op: 06-06-2007 |

Holten - In de nacht van dinsdag 5 op woensdag 6 juni is rond 03.30 uur op een parkeerplaats langs de A1 bij Holten, een vrachtwagenchauffeur in de cabine van zijn vrachtauto overvallen door 3 of 4 personen.

Om ongeveer 07.15 uur werd via het Regionaal Meldcentrum van de politie Twente doorgegeven dat even daarvoor door een Transportbedrijf uit Denemarken was gebeld. Verteld was dat een chauffeur van het bedrijf op de parkeerplaats Struik langs de A1 bij Holten was overvallen. De chauffeur had dit via een sms doorgegeven aan zijn werkgever.

Politiemensen die ter plaatse kwamen troffen achter het AC-hotel op de bewuste parkeerplaats een vrachtwagen aan van het bedoelde Deense transportbedrijf. In de cabine zat de chauffeur, een 36-jarige man uit Litouwen. Gezien werd dat deze chauffeur verwondingen had aan zijn gezicht, waaronder een erg opgezwollen kaak. Met de nodige moeite, hij was geen enkele voor hem vreemde taal machtig, werd het de politiemensen duidelijk dat de chauffeur die nacht rond half vier was overvallen en mishandeld. Drie of vier personen hadden hem uit de vrachtauto gehaald en hadden hem geslagen. Na diverse goederen, waaronder o.a. een laptop van zijn werkgever, uit de cabine te hebben weggenomen, verdwenen de overvallers in een witte bestelauto.

Een ambulance werd gewaarschuwd en de chauffeur werd overgebracht naar het ziekenhuis in Deventer waar hij is opgenomen.

De politie is direct met een onderzoek gestart, maar nog zonder resultaat. Wel is de politie op zoek naar getuigen die mogelijk afgelopen nacht iets op de bewuste parkeerplaats is opgevallen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Rijssen-Holten van de politie Twente, te bereiken via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Ga terug...