Politie gaat foutparkeerders Parkgebouw bekeuren - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 18:00 uur
Radio 350 Sport
Playing
Straks
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Politie gaat foutparkeerders Parkgebouw bekeuren

Geplaatst op: 06-01-2005 |

De politie, brandweer, gemeente en medewerkers van het Parkgebouw constateren regelmatig een grote chaos voor het multifunctioneel centrum Parkgebouw in Rijssen. Deze chaos wordt veroorzaakt door fout geparkeerde auto´s. Hulpverleners worden hierdoor mogelijk gehinderd. De politie gaat nu optreden tegen fout-parkeerders.

Het mfc (multifunctioneel centrum) Parkgebouw trekt tegenwoordig erg veel bezoekers. De vele activiteiten die er plaatsvinden en de druk bezochte voorstellingen uit het theaterprogramma dragen hier aan bij. Sommige bezoekers parkeren de auto´s niet op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen, maar vlak voor de hoofdingang van het Parkgebouw. De toegangsweg wordt op deze manier belemmerd, zodat hulpdiensten zoals brandweer en politie in geval van een calamiteit het Parkgebouw moeilijk kunnen bereiken.

De gemeente Rijssen-Holten heeft in samenwerking met de beheerscommissie mfc Parkgebouw al verscheidene maatregelen getroffen, die tot nu toe niet voldoende hebben geholpen. Zo is de wegbewijzering naar de grote parkeerplaats aan de Oosterhofweg aangepast, zijn alle vaste bezoekers per brief geïnformeerd over de parkeerregels en zijn er affiches opgehangen in het Parkgebouw. Ondanks deze maatregelen zijn er nog steeds bezoekers die hun auto vlak voor het Parkgebouw parkeren. Op deze plek is een parkeerverbod van kracht, uitgezonderd de invalidenparkeerplaatsen en enkele parkeerplaatsen in de zogeheten blauwe zone.

Om de veiligheid van zowel de bezoekers als de werknemers te kunnen waarborgen, gaat de politie vanaf nu foutparkeerders, zowel ´s avonds als overdag, bekeuren. De politie gaat hier extra aandacht aan schenken tijdens de surveillance.

Bezoekers kunnen parkeren op de grote parkeerplaats aan de Oosterhofweg, die onlangs voorzien is van geheel vernieuwde straatverlichting.

Ga terug...