Winkeldiefstal, wat doen we er tegen? - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Winkeldiefstal, wat doen we er tegen?

Geplaatst op: 30-08-2007 |

Op dinsdag 11 september 2007 is er wederom een bijeenkomst voor aangesloten KVO leden. Deze training vindt plaats om 19.45 uur in het Parkgebouw in Rijssen. Ondernemers uit Rijssen, ook van buiten het centrum, die geen lid zijn van het Keurmerk Veilig Ondernemen kunnen zich voor aanvang van de bijeenkomst aanmelden.

De bijeenkomst staat deze keer in het teken van winkeldiefstal. Hoe handelt een ondernemer daarbij? Wat doe je wel en wat niet? Politie, Hoofdbedrijfschap Detailhandel en Gemeente werken hierbij samen. Speciale gast is de districtsofficier van Justitie, de heer mr A.H.J.M. Damen.

Winkeliers van het winkelgebied Rijssen doen voor het overgrote deel mee met het Keurmerk. Zij hebben het door de Rabobank aangeboden startpakket gratis ontvangen. Ook winkeliers uit Rijssen van binnen en buiten het centrum die niet aangesloten zijn bij het KVO maar dat nog wel willen doen, zijn van harte welkom. Zij kunnen zich tot een kwartier voor de start van het programma, aanmelden bij de organisatie in het Parkgebouw.

De organisatie is nog in gesprek met de Holtense Handelsvereniging. Wanneer ook in Holten een deelname van minimaal 60% kan worden gerealiseerd, is deelname aan het KVO mogelijk.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen heeft als doel een veilig winkelgebied te waarborgen. Via speciale codes kunnen aangesloten winkeliers zien welke bezoekers eerder in eigen of andere aangesloten gemeenten, geweerd kunnen worden.Ga terug...