Ambtenaren en collegeleden lopen mee - Radio 350

Ambtenaren en collegeleden lopen mee

Geplaatst op: 15-01-2005 |

Ambtenaren en collegeleden lopen zaterdag mee bij de sponsorloop van atletiekvereniging Rijssen. Er is een totaalbedrag ingezameld van € 1.675,--. De burgemeester overhandigt dit bedrag in de vorm van een cheque aan één van de initiators van de sponsorloop voor Azie, de heer Jan Nijland.

Een flink aantal ambtenaren loopt zaterdag mee bij de sponsorloop. Ook het college heeft er voor gekozen de 5 km te wandelen. Burgemeester Bort Koelewijn wandelt ’s morgens, en probeert ’s middags de 5 kilometer binnen een half uur te lopen.
Degenen de niet meelopen, steunen de collega’s met een sponsorbedrag, vaak naast de schenking die ze al op giro 555 of op andere wijze hebben gedaan.

De sponsorloop is een initiatief van de atletiekvereniging Rijssen. Zij hebben verschillende trajecten uitgezet: voor de jeugd tot 13 jaar, voor de jeugd van 13 tot 18 jaar, voor trimmers/hardlopers en voor wandelaars.

Het taakveld Welzijn van de gemeente heeft het initiatief opgepakt en voor breed draagvlak in de organisatie gezorgd. Ruim 40 ambtenaren hebben zich op dit moment opgegeven.

Ga terug...