Nationale Brandpreventieweek - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Vandaag Lokaal
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Nationale Brandpreventieweek

Geplaatst op: 28-09-2007 |

In de periode van 3 tot en met 27 oktober richt de Nationale Brandpreventieweek zich op rookmelders. In tegenstelling tot vorig jaar vervalt de vaste week in oktober en wordt er een langere periode aandacht geschonken aan dit thema.

Door de Brandweerkorpsen binnen Cluster West Twente (gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden) worden verschillende acties uitgezet om burgers te wijzen op het belang van rookmelders in huis, te weten:

Brandweermannen en -vrouwen geven rookmelders weg
In de brandpreventieweken van 3 tot en met 27 oktober 2007 ontvangen alle brandweermannen en -vrouwen in gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden, ieder een rookmelder. Deze melder gaan zij onder het motto ‘laat je naaste niet stikken’ weggeven aan iemand die hem of haar dierbaar is.

Doe mee met de puzzel
Valt u niet onder de dierbaren bij de brandweermannen en -vrouwen? Dan kunt u meedoen aan de puzzel die uitgeschreven wordt en waarbij u een rookmelder kunt winnen. Bent u één van de gelukkigen, dan brengt het lokale brandweerkorps deze rookmelder met een tankautospuit bij u thuis en monteert deze.

Wilt u weten hoe brandveilig uw huis is, doe dan de preventiecheck. De brochure “controlelijst brandveiligheid thuis” is gratis verkrijgbaar bij uw lokale brandweerkorps.Ga terug...