Transformed houdt going deep avond - Radio 350

Transformed houdt going deep avond

Geplaatst op: 18-11-2007 |

Transformed houdt haar tweede Going Deep avond van dit seizoen met prof. dr. Willem J. Ouweneel uit de reeks “gelooffundametals”. Het thema van deze avond zal zijn: Point of Return: over bekering en wedergeboorte. Het is het 2e onderwerp uit de reeks van vijf geloofsfundamenten die aankomend seizoen behandeld zullen worden.

Deze avond wordt stil gestaan bij het belang van bekering en wedergeboorte en wat de bijbel hier over zegt. De Jongerenbeweging richt zich bij Going Deep avonden niet specifiek op haar jongerendoelgroep maar opent de deuren voor alle leeftijden! Iedereen is dus van harte welkom.

Prof. dr. Willem J. Ouweneel is een geliefd publicist, spreker -in zowel evangelische als reformatorische kringen in binnen en buitenland- en docent aan diverse Hoge Scholen en een Universiteit. Ouweneel heeft meer dan 130 boeken op zijn naam staan en is afgestuurd en meervoudig gepromoveerd in biologie, theologie en filosofie. Daarnaast zit Ouweneel in het comité van aanbeveling van Stichting Transformed.

Op deze avond is er naast bijbelsonderwijs ook de mogelijkheid om middels schriftelijke vragen in gesprek te gaan met de spreker van de avond. Voorafgaand is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen per e-mail: info@transformed.nl. Deze vragen zullen dan op de avond zelf behandeld worden door de spreker.

De Going Deep avond vindt plaats in het Parkgebouw, theaterzaal, aan de Oosterhofweg 49 in Rijssen. Aanvang is 19.30 uur. De toegang is gratis. Er is wel collecte. Voor verdere informatie 0546-570006 of zie: www.transformed.nl.


Ga terug...