Kerstsamenzang in centrum Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Vandaag Lokaal
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Kerstsamenzang in centrum Rijssen

Geplaatst op: 07-12-2007 |

Op 22 december a.s. vindt er voor de derde keer een Kerstsamenzang plaats. Om iedereen alvast in kerststemming te brengen worden er bekende en minder bekende kerstliederen gezongen.

Aan de gezamenlijke Kerstsamenzang werken de volgende koren mee: Het syrisch-orthodox koor Mor Eprhrem, Eternal Joy, Promises, Double Vision en het molukskoor Be-Thel. Ook het Dagactiviteiten centrum (DAC) zal een bijdrage leveren aan het programma.

De aanvang is om 18.30 uur tijdens een extra koopavond van de winkels in het centrum van Rijssen. De locatie is rond de fontein. Er wordt vanaf een podium gezongen en er zijn diverse kraampjes waar diverse versnaperingen worden verkocht. Deze zullen mede door mensen van DAC aangeboden worden. Ook zullen er kleine (kerst-)geschenken verkocht worden.

De Habi en de gemeente Rijssen hebben het ook dit jaar weer financieel mogelijk gemaakt om dit -inmiddels jaarlijks terugkerend festijn - te organiseren. Naast korte eigen presentaties van de deelnemende koren is er ook veel tijd ingeruimd om samen met het winkelend publiek te zingen.

Wij hopen dat U samen met ons alvast in Kerststemming wilt komen en nodigen U dan ook van harte uit om op zaterdag 22 december een kijkje te komen nemen en met ons mee te zingen.

Om 18.00 uur wordt deze samenzang officieel geopend door burgemeester B. Koelewijn.


Ga terug...