Beginnend bestuurster raakt macht over stuur kwijt - Radio 350

Beginnend bestuurster raakt macht over stuur kwijt

Geplaatst op: 28-12-2007 |

Een 18-jarige vrouw uit Wierden werd in de nacht van donderdag 27 op vrijdag 28 december aangehouden, omdat zij onder invloed van alcohol met haar auto een eenzijdig ongeval veroorzaakte op de Overwaterweg in Nijverdal. Bij het ongeval raakten twee van de vier inzittenden van de auto gewond.

Omstreeks 01.45 uur meldde een inzittende van de betrokken auto dat een eenzijdig ongeval had plaatsgevonden. Ter plaatse bleek dat een 18-jarige vrouw, samen met drie andere inzittenden, met haar auto over de Overwaterweg was gereden. Door nog onbekende oorzaak raakte de 18-jarige bestuurster de macht over het stuur kwijt, waardoor de auto uit een bocht vloog. Na een slip sloeg de auto over de kop en kwam in een aangrenzend weiland tot stilstand.

Bij het ongeval raakten twee inzittenden, een 24-jarige man uit Vriezenveen en een 20-jarige man uit Nijverdal, gewond. Zij werden met onbekend letsel per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De 18-jarige Wierdense bestuurster en een vierde inzittende, een eveneens 18-jarige Wierdense, kwamen met de schrik vrij.

De 18-jarige bestuurster werd na het ongeval aan een alcoholcontrole onderworpen. Hieruit bleek een promillage van 0,65. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.


Ga terug...