Slachtoffer aanrijding overleden - Radio 350

Slachtoffer aanrijding overleden

Geplaatst op: 21-01-2008 |

Een 39-jarige man uit Hoge Hexel is maandagochtend 21 januari om het leven gekomen bij een aanrijding op de kruising van de Nijverdalsestraat en de Vossenbosweg in Wierden.

Maandagochtend 21 januari werd omstreeks 05.25 uur gemeld dat er een aanrijding had plaatsgevonden op kruising van de Nijverdalsestraat en de Vossenbosweg in Wierden.
Ter plaatse troffen agenten een drietal beschadigde auto’s aan.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Twente deed onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Hieruit bleek dat een 30-jarige automobilist uit Hengelo, rijdend over de Nijverdalsestraat in de richting van Nijverdal de kruising met de Vossenbosweg naderde. Op de kruising kwam de 30-jarige in aanrijding met een 39-jarige automobilist uit Hoge Hexel, die vanaf de Vossenbosweg de kruising op kwam rijden.
De 30-jarige heeft vermoedelijk niet meer tijdig kunnen remmen voor het verkeerslicht.

De auto van de 39-jarige man uit Hoge Hexel lag enkele meters voorbij de kruising in de berm, met de achterzijde in de sloot. De bestuurder zat bekneld in zijn auto en was niet aanspreekbaar. De brandweer en ambulance waren snel ter plaatse en hebben het slachtoffer uit zijn auto bevrijd. De man was echter overleden.
De 30-jarige Hengeloër raakte bij de aanrijding gewond en is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Almelo.

Na de aanrijding reed een 30-jarige automobilist uit Nijverdal, komend vanaf de Nijverdalsestraat uit de richting van zijn woonplaats, tegen de auto van de 30-jarige Hengeloër aan, die nog steeds op de kruising stond. Het bleef bij deze aanrijding bij blikschade.

De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk getuige zijn geweest van de aanrijding. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Twente – afdeling Wierden, telefonisch bereikbaar via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Ga terug...