Wat willen we behouden? - Radio 350

Wat willen we behouden?

Geplaatst op: 06-02-2008 |

Er wordt gewerkt aan een monumentenbeleid. Maar wat vinden de inwoners van Rijssen-Holten nu belangrijk om te bewaren voor het nageslacht? Om daar inzicht in te krijgen wordt iedereen uitgenodigd zijn/haar ideeën daarover kenbaar te maken.

Burgers kunnen op www.rijssen-holten.christenunie.nl/monumentenbeleid aangeven wat zij graag behouden willen zien worden. Wie liever schriftelijk wil reageren kan een brief sturen naar “Behouden in Rijssen-Holten” Ooievaarstraat 42, 7463 AV Rijssen. Op genoemde website staat meer informatie over deze actie.

Op deze wijze wil de ChristenUnie bijdragen aan het publieke debat over het monumentenbeleid. Of iets daadwerkelijk behouden blijft kan de ChristenUnie niet garanderen, omdat daarbij veel factoren een rol spelen. De panden en gebieden die vaak genoemd worden zullen later dit jaar in een folder of boekje opgenomen worden. Daarmee kan dan op eenvoudige wijze aan plan- en projectontwikkelaars en het gemeentebestuur duidelijk worden gemaakt wat de inwoners van Rijssen-Holten graag behouden willen zien worden.


Ga terug...