Cor Bakker in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Vandaag Lokaal
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Cor Bakker in Rijssen

Geplaatst op: 08-02-2008 |

Op zaterdag 12 april aanstaande komt Cor Bakker naar het Rijssense Parkgebouw om samen met het blaasorkest van muziekvereniging Wilhelmina een concert te geven.

Ondanks de drukke werkzaamheden van Cor Bakker met het populaire tv-programma "Mooi Weer De Leeuw" komt Cor optreden in het Parkgebouw.

Cor Bakker is één van de bekendste pianisten in Nederland en kan bogen op optredens met de bekendste nationale en internationale artiesten. Toch is hij zo bescheiden dat hij ook regelmatig concerten verzorgt met amateurs.

Het orkest is in januari 2008 begonnen met het instuderen van een compleet nieuw repertoire voor dit concert. Dit is geen eenvoudige klus, omdat de tijd tot aan 12 april relatief kort is. Gezien de ervaringen die het orkest heeft opgedaan tijdens eerdere concerten met artiesten, is dirigent Wout Ligterink vol vertrouwen dat het ook deze keer weer een fantastische muzikale happening wordt.

Gekozen is voor een afwisselend programma, met muziek variërend van Gershwin en Ray Charles tot Stevie Wonder; van jazz tot swing en van swing tot pop. Kortom: een programma dat iedereen zal aanspreken. Naast de begeleiding van het orkest zal Cor Bakker ook solo optredens verzorgen.

Iedereen die Cor Bakker eens in levende lijve wil zien musiceren, heeft nu de gelegenheid! Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het parkgebouw. Het parkgebouw biedt ook de gelegenheid om kaarten te reserveren via www.parkgebouw.nl.

Ga terug...