Inbreker betrapt bij stelen auto - Radio 350

Inbreker betrapt bij stelen auto

Geplaatst op: 12-02-2008 |

Enter - Een 22-jarige man uit Arnhem werd dinsdagochtend 12 februari aangehouden. De man wordt er van verdacht een inbraak in een woning aan de Zuiderstraat te hebben gepleegd, waarbij tevens getracht werd de auto van de bewoners weg te nemen.

Op dinsdag 12 februari werd omstreeks 04.00 uur door een getuige gemeld dat twee mannen bezig waren een auto weg te nemen bij een woning aan de Zuiderstraat in Enter.
Ter plaatse zagen agenten een auto met geopend portier staan op de Zuiderstraat. De agenten zagen een man weglopen, die verdween achter een woning aan de Dorpsstraat. De agenten gingen de man achterna en hielden hem aan. Een tweede verdachte werd niet aangetroffen.
De 47-jarige bewoner was inmiddels gealarmeerd. Uit onderzoek is gebleken dat die nacht in de woning van de eigenaar was ingebroken, waarbij onder meer de autosleutels waren weggenomen.

De 22-jarige verdachte werd overgebracht naar het politiebureau in Enschede, waar hij voor verder onderzoek in verzekering is gesteld.

De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien, dat verband kan houden met de inbraak. In het bijzonder wil de politie graag spreken met mensen die in de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 februari één of meerdere personen hebben gezien, die zich verdacht ophielden in de omgeving van Enter.
Zij worden verzocht contact op te nemen met de recherche van de politie Twente, telefonisch bereikbaar via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Ga terug...