De Leeren Lampe maakt zich op voor slotfeesten - Radio 350

De Leeren Lampe maakt zich op voor slotfeesten

Geplaatst op: 18-02-2008 |

De Leeren Lampe in Raalte maakt zich op voor twee zinderende slotfeesten. Op 1 maart sluit de Raalter horecagelegenheid definitief haar deuren. De familie Oosterlaar maakt zich op voor een ontwikkeling en hoopt de bezoekers weer snel te kunnen voorzien van een echte horecahuiskamer. Vrijdag 22 en zaterdag 23 februari zullen de slotfeesten plaatsvinden.

Vrijdag is het als vanouds tijdens de ‘Final Dance Classics’. Een speciale avond voor de 21-plusser. Aangezien de belangstelling voor deze avond erg groot is, is het programma aangepast. Omdat het een ‘Final Dance Classics’ moet zijn voor de bewuste doelgroep, die vroeger op zondagavond naar de Witter Bar ging kan om legitimatie worden gevraagd. Op deze manier wil De Leeren Lampe de 21 jaar en ouder waarborgen. Zaterdag daarentegen is het voor alle leeftijden. Alle zalen zijn geopend vanaf 20.00 uur. Iedereen kan nog één keer rustig een kijkje nemen in de zalen. Daarnaast zal er dus het thema ‘Final Dance Classics’ uitgedragen worden. In elke zaal is er muziek uit de jaren zeventig en tachtig.

Als artiest staat ‘Time Bandits’ op het programma. Zij stonden tevens op het programma bij de opening van de eerste uitbreiding in de zeventiger jaren. Ook staan de bekende DJ’s: Rischard Monkel, Berry De Ruiter en Martin Kers op het programma. Zij hebben vele jaren in De Leeren Lampe meegemaakt als DJ en zullen ook dit feestje draaien. Uiteraard zijn ook de huisdj’s Jeremy van Ommen en Bas Ardesch van de partij.

De entree is 5 euro. De gratis kaarten die verspreid zijn kunnen worden ingeleverd op de avond zelf. Wel geldt voor alle bezoekers vol=vol, met of zonder gratis toegangskaart. De deuren gaan speciaal om 20:00 uur daarvoor open.

‘Zuip de biertank leeg party’

Het tweede slotfeest is eigenlijk het definitieve slotfeest en heeft ook de toepasselijke naam: ‘Zuip de biertank leeg party’. Een allround feestavond, welke zal starten om 21.00 uur. Alle leeftijden zijn welkom en krijgen net als vrijdag de gelegenheid om de zalen nog éénmaal te bekijken. De avond wordt ingevuld met een aantal DJ’s die veelvuldig in het programma hebben gestaan van De Leeren Lampe: Bring That Beat Back met Benjamin en Notorious, DJ Glenn B, DJ Bas Ardesch en DJ Jeremy. De entree is wederom 5 euro.

Ga terug...