Eerste steenlegging ’t Mossink - Radio 350

Eerste steenlegging ’t Mossink

Geplaatst op: 06-02-2005 |

Op woensdag 9 februari om 15.00 uur legt wethouder J. Flim-Gerritsen samen met het oudste lid en de twee jongste leden van vereniging s.v. Bato, de eerste steen van de nieuwe sportzaal naast ‘t Mossink in Holten. De zaal is een deelproject van het Kulturhus en wordt naar verwachting in augustus 2005 in gebruik genomen.

In Holten komt het gemeentehuis vrij wanneer de ambtenaren verhuizen naar de nieuwbouw in Rijssen. Een projectgroep Kulturhus ontwikkelt in en rond het gebouw nieuwe activiteiten. Eén van de deelprojecten is de uitbreiding van sporthal ’t Mossink met een naastgelegen sportzaal. De nieuwe sportzaal heeft een afmeting van circa 23 x 29 meter.

Inmiddels is het bouwkundig aanbestedingstraject in oktober 2004 afgerond en bouwbedrijf Pinkert is met de voorbereidingen begonnen. De nieuwe sportzaal kan volgens planning bij de start van het nieuwe seizoen 2005-2005 door het onderwijs en de sportverenigingen in gebruik worden genomen. Eind februari ontvangen de verenigingen aanvraagformulieren voor de indeling van de beschikbare uren in deze en andere sporthallen en gymlokalen.

Daarnaast ontwikkelt de projectgroep gymnastiekaccommodaties een plan voor de sporttechnische inrichting.

De eerste steenlegging vindt plaats op woensdag 9 februari om 15.00 uur door wethouder Flim samen met het oudste en jongste lid van vereniging s.v. Bato. Het oudste lid is mevrouw Kruims, de jongsten zijn Kris Rensen en Rik Ruiterkamp beiden ook in Holten.

Het adres van sporthal ’t Mossink is Keizersweg 22 in Holten. De sportzaal wordt naast de hal gebouwd.

Ga terug...