Werk in uitvoering bij station in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Werk in uitvoering bij station in Rijssen

Geplaatst op: 28-02-2008 |

Aan het spoor in Rijssen wordt gewerkt. Het overpad naar de perrons is afgesloten. De toegang tot de perrons is vanaf nu alleen mogelijk via de fiets/voetgangerstunnel. Dat blijft ook in de toekomst zo. ProRail heeft de bewegwijzering aangepast evenals de afzettingen. De gemeente raadt treinreizigers en ouders van reizende kinderen aan de bewegwijzering goed te volgen.


Treinreizigers maakten in Rijssen altijd gebruik van het overpad. Alleen door de spoorrails over te steken kon men op de perrons komen: naar Almelo en naar Deventer.

Met de aanleg van de fiets/voetgangerstunnel in december 2005 is een extra toegang naar het perron gemaakt. Vanuit die kant kunnen reizigers per trap het perron bereiken. Zij hoeven dan geen rails over te steken.

Naast de trap vanuit de fietsvoetgangerstunnel heeft ProRail nu een lift aangebracht. Reizigers die minder goed ter been zijn kunnen van deze lift gebruik maken en op deze wijze op het perron komen.

Met de komst van de toegang via trap en lift, is besloten het minder veilige overpad af te sluiten. Deze afsluiting vond afgelopen weekend plaats

Ga terug...