Aanrijding met vier auto’s op A1 - Radio 350

Aanrijding met vier auto’s op A1

Geplaatst op: 07-03-2008 |

Op de A1 nabij Enter heeft op vrijdagmiddag 7 maart omstreeks 15.00 uur een aanrijding plaatsgevonden, waarbij vier auto’s betrokken waren. Een 69-jarige vrouw uit Wijchen raakte bij deze aanrijding gewond.

Op vrijdag 7 maart werd omstreeks 15.00 uur gemeld dat er een aanrijding op de A1 nabij Enter had plaatsgevonden. Ter plaatse bleek, dat er op de rechter rijbaan (richting Hengelo) ter hoogte van hectometerpaal 135 een aanrijding had plaatsgevonden, waarbij een viertal voertuigen betrokken waren.

De oorzaak van het ongeval is vermoedelijk, dat een 63-jarige automobilist uit Rijssen moest remmen, omdat het verkeer stagneerde door een inhalende vrachtwagen. Drie achteropkomende automobilisten remden te laat en konden een aanrijding niet meer te voorkomen. Er ontstond een kettingbotsing tussen de vier auto’s.
Bij de aanrijding raakte een 69-jarige vrouw uit Wijchen, die als inzittende in één van de voertuigen zat, gewond. Zij werd met nek- en rugklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Ten gevolge van de aanrijding stond op de A1 richting Hengelo gedurende enige tijd een file met een lengte van ongeveer zes kilometer. De politie maakt proces-verbaal op

Ga terug...