Man mishandelt buurmeisje - Radio 350

Man mishandelt buurmeisje

Geplaatst op: 03-04-2008 |

Een 36-jarige man uit Rijssen werd dinsdag 1 april aangehouden, omdat hij zijn 17-jarige buurmeisje mishandeld heeft op de Gravenstraat in hun beider woonplaats.

Op dinsdag 1 april werd omstreeks 22.30 uur gemeld dat een meisje was mishandeld door haar buurman op de Gravenstraat in Rijssen.
Ter plaatse spraken agenten met het 17-jarige meisje. Ze vertelde dat ze die avond thuis was gekomen met haar fiets. Terwijl zij haar straat in fietste, werd zij aangesproken door een 36-jarige buurman. De buurman bleek erg boos te zijn en wilde kennelijk verhaal halen vanwege geluidshinder die blaffende honden vanuit de woning van het gezin van de 17-jarige veroorzaakten.

Nog voordat de 17-jarige kon reageren werd zij door de man bij haar keel gegrepen en op de grond gegooid. De 17-jarige deed aangifte van mishandeling.

De agenten gingen aan de deur bij de 36-jarige buurman. Deze bleek elders te verblijven en werd later die avond aangehouden in een woning aan de Ligtenbergerdijk in Rijssen. De 36-jarige Rijssenaar werd overgebracht naar het politiebureau, waar hij werd ingesloten.


Ga terug...