Marianne Wessels opent Strijkservice Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Marianne Wessels opent Strijkservice Rijssen

Geplaatst op: 26-02-2005 |

Marianne Wessels is vanaf 17 januari een strijkservice gestart aan de Prinsenstraat 18 in Rijssen. Strijkservice Rijssen hoopt hiermee te voldoen aan een stijgende vraag, bij onder andere tweeverdieners en mensen die, vanwege een lichamelijke beperking, niet of niet goed in staat zijn zelf hun wasgoed te strijken. Deze diensten bestaan uit het strijken van het strijkgoed, conform de strijkinstructies van het strijkgoed, alsmede het opvouwen van de gestreken zaken.

Uw strijkgoed wordt gehaald en gebracht bij u thuis of op het werk. Na één telefoontje met Strijkservice Rijssen wordt er met u afgesproken waar en wanneer het strijkgoed zal worden opgehaald. De was dient schoon gewassen te worden aangeleverd in een wasmand of boodschappenkrat. Bij het afhalen zal er met u worden afgesproken waar het strijkgoed precies uit bestaat (aantal en soort). Met de klant zal dan ook een duidelijke afspraak worden gemaakt met betrekking tot de prijs en het terugbrengtijdstip. Het strijkgoed wordt door Strijkservice Rijssen binnen 24 uur gestreken en wordt binnen Rijssen gratis bij u opgehaald en bezorgd. Het strijkgoed zal worden afgegeven na betaling van de vooraf gemaakte prijsafspraak.
Het kan zijn dat u 's morgens tot de ontdekking komt dat u 's avonds nog ergens naar toe moet vanwege een afspraak, denk maar aan een receptie of een feestje. In dat geval is Strijkservice Rijssen in staat kleding met spoed te strijken.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even bellen of een mailtje sturen. De strijkservice is van maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken onder telefoonnummer 0548-519162 en per mail op dwessels@worldonline.nl.

Ga terug...