Stoppen of doorgaan met de Riessender? - Radio 350
Nu op Radio 350
10:00 - 12:00 uur
350 RegioRuil
Playing
Straks
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Stoppen of doorgaan met de Riessender?

Geplaatst op: 11-04-2008 |

De onlinekrant van Rijssen “De Riessender” bestaat nu ongeveer 2 jaar en vanaf 10februari 2007 hebben een groot aantal bezoekers (27.749 ) de site bezocht.

Door hen werden intotaal 46.154 pagina’s bekeken. Op zich niets mis mee, maar het doel, waarom de site is opgezet werd volgens de Bosjaagr en BVB (buurman van Bosjaagr) bij lange na niet gehaald. Doel was om de site een zodanig karakter te geven, waarbij de inwoners van Rijssen deze site konden gebruiken als een soort van vraagbaak over alles en nog wat in Rijssen en om Rijssenaren buiten Rijssen het gevoel te geven dat er nog een stukje Rijssen is wat ze online kunnen bezoeken.

De Bosjaagr en BVB hebben verschillende keren geprobeerd met van alles en nog wat om de site aantrekkelijker te maken voor de bezoekers in Rijssen en ver daarbuiten.

Wij krijgen vanuit Rijssen en uit verre landen positieve reacties, maar reacties waar we in feite op zitten te wachten blijven uit. We hadden gehoopt op meer respons vanuit de bevolking, doch op een paar uitzonderingen na, komen er geen nieuwsberichten, geen verhalen of andere wetenswaardigheden binnen die leuk en interessant zijn voor de Rijssenaar en alszodanig op de Riessender kunnen worden gezet.

Wij hebben de zaak eens op een rijtje gezet en zijn tot de conclusie gekomen, dat indien er geen animo meer is onder de Rijssense bevolking om mee te werken om van deze site een site te maken waarvoor hij bedoeld was, om de site dan uit de lucht te halen. Het kost ons elke dag weer tijd om de site bij te werken en we betalen uit eigen zak de hostingkosten, zonder dat we er ook maar een cent voor terugkrijgen. We zullen het nog een aantal weken aanzien en mocht het zo zijn, dat wij denken dat de lol er af is dan trekken we de stekker er uit.

Wij staan nog steeds open voor nieuwe ideeën en hopen dat het niet zo ver komt.
Aldus BVB en de Bosjaagr.


Ga terug...