Transformed  is 4 mei 2 minuten stil - Radio 350

Transformed is 4 mei 2 minuten stil

Geplaatst op: 25-04-2008 |

De christelijke jongerenbeweging Transformed houdt zondag 4 mei alweer de laatste meeting van dit seizoen in de theaterzaal van het Parkgebouw.

Deze keer zal het een bijzondere meeting zijn. Er zal stil gestaan worden bij dodenherdenking en de bevrijding. Ook zal er 2 minuten stilte zijn om precies 20.00 uur zoals in de rest van Nederland.

Het thema van deze meeting zal zijn: “Under pressure –christenen in verdrukking”. Spreker van de avond is Gertjan Bouma van de internationale organisatie OpenDoors. Naast een stuk bezinning zal ook de vrijheid in Jezus Christus gevierd worden. Natuurlijk met de praiseband en aan het einde van de bijeenkomst nog een afterpraise met ruimte voor persoonlijk gebed.

Verder wordt er informatie gegeven over de Transformed Conferentie die in november plaats zal vinden.Om 19.00 uur zijn de deuren van het Parkgebouw aan de Oosterhofweg 49 open en 19.20 uur is de aanvangstijd.

Om 21.00 uur is het geheel afgelopen en is er nog ruimte voor ontmoeting. Leeftijd vanaf 16 jaar. Iedereen is van harte welkom. Meer informatie: www.transformed.nl of 0546-570006


Ga terug...