Controles door flora- en faunabeheerders - Radio 350
Nu op Radio 350
10:00 - 12:00 uur
350 RegioRuil
Playing
Straks
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Controles door flora- en faunabeheerders

Geplaatst op: 19-05-2008 |

Afgelopen weekend zijn door de politie Twente samen met een aantal flora- en faunabeheerders, bijzondere opsporingsambtenaren, op zowel de Holterberg als de Nijverdalseberg, controles uitgevoerd in het kader van de Flora- en Faunawet.

Zowel zaterdag 17 mei als zondag 18 mei zijn op de Holterberg in de omgeving Holten en op de Nijverdalseberg in Nijverdal controles gehouden in het kader van de Flora- en Faunawet. Door een aantal medewerkers van de politie Twente werd samen met een aantal bijzondere opsporingsambtenaren die bevoegd zijn in het kader van de Flora- en Faunawet, o.a. gecontroleerd op de aanwezigheid van crossers en het niet aangelijnd hebben van een hond.

Zaterdag werden drie crossers aangetroffen waarvan er eentje, na het krijgen van een stopteken, in reed op een van de bijzondere opsporingsambtenaren, die door aan de kant te springen erger kon voorkomen. De drie gingen er vandoor en zijn niet meer achterhaald, maar een onderzoek naar hen wordt ingesteld.

Verder hebben zowel zaterdag als zondag een aantal mensen een proces-verbaal gekregen voor het niet aangelijnd hebben van hun hond en het aanwezig zijn op verboden terrein i.v.m. het broedseizoen.


Ga terug...