Herman ter Harmsel opgenomen in selektie - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Herman ter Harmsel opgenomen in selektie

Geplaatst op: 23-05-2008 |

Tot grote vreugde van vierspanrijder Herman ter Harmsel uit Rijssen ontving hij bericht van bondscoach Tjeerd Veldstra dat hij is opgenomen in het A-kader, hetgeen inhoudt dat hij officieel toetreedt tot de elite van de vierspanmenners.
“Dit is een beloning voor het vele trainen en een erkenning voor de progressie in de resultaten die we sinds 2e helft vorig jaar bereikten”, aldus Herman ter Harmsel.

Met name de resultaten op de laatste drie menwedstrijden waren voor de bondscoach reden om Herman toe te voegen aan de selectie. Op de internationele wedstrijden in Oldenzaal en Zelhem wist ter Harmsel de internationale concurrentie met twee sterke vierde plaatsen in het totaalklassement het hoofd te bieden. In Oldenzaal wist hij de maraton te winnen, terwijl hij in Zelhem als tweede Nederlander eindigde achter IJsbrand Chardon.

Naast Herman ter Harmsel bestaat de Nederlandse selectie uit :

IJsbrand Chardon (Den Hoorn)
Koos de Ronde (Zwartewaal)
Mark Weusthof (Rossum)
Theo Timmerman (Putten)
Edwin van der Graaf (Honselerdijk)

“Over enkele weken weten we wat ons te wachten staat en tot dan is het duimen draaien voor een goed resultaat in Lähden. We hebben er alle vertrouwen in” aldus de 47-jarige manegehouder uit Rijssen.


Ga terug...