Parkeergarage De Hagen open - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Parkeergarage De Hagen open

Geplaatst op: 23-05-2008 |

De parkeergarage onder het nieuwe gemeentehuis gaat 28 mei 2008 open. De garage is alle dagen open van 07.00 tot 22.00 uur. Over enkele weken wordt de betaalautomaat geplaatst. Tot die tijd is parkeren gratis. Na het plaatsen van de betaalautomaat is het parkeren de eerste anderhalf uur gratis.

De parkeergarage De Hagen is op alle dagen in de week van 07.00 tot 22.00 uur geopend. Tijdens deze uren is de garage in te rijden, uitrijden kan 24 uur per dag met het parkeerkaartje.
In de parkeergarage kunnen personenauto’s worden geparkeerd die niet hoger zijn dan 2,30 meter. Aanhangwagens mogen niet gestald worden in de parkeergarage.

Er zijn 3 voetgangersuitgangen:

Op de hoek bij Elsenerstraat-Kerkstraat-Schild
Op de hoek Rozengaarde-Elsenerstraat
Op het zuidplein zijde Rozengaarde
De route naar de uitgangen is bewegwijzerd.

Kaartje nodig voor binnenkomen en uitrijden
Gebruikers van de parkeergarage drukken bij het inrijden op een knop bij de slagboom en krijgen dan een kaartje. Bij het uitrijden is het kaartje nodig om, ook weer bij de slagboom, de garage te kunnen verlaten.
De uitgangen fungeren ook als ingang voor voetgangers. Alleen met een geldig kaartje kan men in de garage komen. Door het parkeerkaartje in de gleuf van de kaartlezer te schuiven, gaat de deur open en kan men naar binnen.

Het parkeerkaartje is altijd nodig voor het binnenkomen van de garage én voor het uitrijden.

Straks eerste 1,5 uur vrij parkeren, daarna betalen Als het parkeren binnen 1,5 uur valt is dat straks ook gratis. De gemeenteraad heeft besloten om na 1,5 uur 50 cent voor het eerste half uur te berekenen en vervolgens voor ieder half uur 1 euro in rekening te brengen. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de parkeerautomaten geplaatst kunnen worden. Tot die tijd is parkeren in de garage de hele dag gratis.

Kaartje kwijt?

Is men het parkeerkaartje kwijt, dan kan er via de intercom contact worden gelegd met Parkeerbeheer. Zij regelen dat u in de parkeergarage kunt komen. Zolang er geen betaalautomaat is wordt de slagboom voor u geopend. Als de betaalautomaat is geplaatst koopt u daar eerst een uitrijkaart van € 7,50.


Ga terug...