Vier gewonden bij aanrijding in Holten - Radio 350

Vier gewonden bij aanrijding in Holten

Geplaatst op: 29-05-2008 |

Bij een aanrijding op de Beusebergerweg / Aalpolsweg / Fliermatenweg in Holten, zijn woensdagmiddag 28 mei vier personen gewond geraakt.

Woensdagmiddag om ongeveer 14.30 uur werd een aanrijding gemeld op de kruising Beusebergerweg / Aalpolsweg / Fliermatenweg in Holten. Bleek dat er bij deze aanrijding twee personenauto’s betrokken waren geweest.

In een weiland aan de Aalpolsweg lag een personenauto op zijn kop met ernaast de bestuurder, een 55-jarige man uit Brummen. Op de kruising stond een auto met daarin drie personen, een 49-jarige mevrouw uit Holten als bestuurster en als inzittenden een 24-jarige mevrouw uit Bathmen en een 81-jarige man uit Holten. Allevier waren gewond en zijn door diverse ambulances met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De 55-jarige naar Deventer en de andere drie naar Almelo.

Door de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Twente wordt een onderzoek ingesteld naar de oorzaak. Vermoedelijk is de 55-jarige vanaf de Fliermatenweg de kruising opgereden en heeft daarbij geen voorrang verleend aan de van rechts komende 49-jarige mevrouw uit Holten.


Ga terug...