60-jarig huwelijksjubileum fam Nieuwenhuis - Radio 350

60-jarig huwelijksjubileum fam Nieuwenhuis

Geplaatst op: 26-02-2005 |

Op dinsdag 22 februari is het 60 jaar geleden dat de heer en mevrouw Nieuwenhuis-Vossebeld zijn getrouwd. Burgemeester en mevrouw Koelewijn bezoeken het jubilerende paar op woensdag 23 februari om 11.00 uur in Eltheto waar het echtpaar sinds een jaar woont (kamer 42). In de loop der jaren kreeg het echtpaar 4 zonen en 3 dochters, die allen gehuwd zijn. Er kwamen 21 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen. Tot zijn pensionering heeft de heer Nieuwenhuis bij verschillende bedrijven gewerkt.

De hoge leeftijd van de heer en mevrouw Nieuwenhuis (resp. 84 en 80 jaar) speelt hen danig parten bij hun gezondheid, beiden zijn ook erg vergeetachtig. Het uitoefenen van hobby’s is dan ook niet meer mogelijk. Wel verblijft het echtpaar graag in de recreatieruimte van Eltheto, waar ze veel contact hebben met medebewoners. Ook krijgen ze regelmatig bezoek, o.a. van kinderen en kleinkinderen.

Het 60-jarig huwelijksjubileum wordt gevierd met een receptie voor familie en bekenden. ’s Avonds is er een etentje met de kinderen.

De familie Nieuwenhuis vindt het leuk als het huwelijksjubileum in de pers wordt vermeld, eventueel met een foto. Als u de heer en mevrouw Nieuwenhuis daartoe wilt bezoeken, vragen wij u om eerst een afspraak te maken met een van de dochters, mevrouw Ten Hove-Nieuwenhuis. U kunt haar bereiken onder telefoonnummer 0548 519951.

Ga terug...