Inbraak bij supermarkt, politie zoekt getuigen - Radio 350

Inbraak bij supermarkt, politie zoekt getuigen

Geplaatst op: 02-06-2008 |

In de nacht van zondag 1 op maandag 2 juni werd er ingebroken bij een supermarkt in Rijssen, de politie is op zoek naar getuigen.

Maandagmorgen 2 juni werd rond de klok van 01.00 uur bekend dat er op dat moment werd ingebroken bij een supermarkt aan de Boomkamp in Rijssen. Een alarmmelding was bij de alarmcentrale binnengekomen en politiemensen gingen onmiddellijk terplaatse.

Duidelijk werd dat men via het dak, waar een gat in was gemaakt, de winkel was binnengekomen. Op beelden in de winkel is te zien dat het om twee personen gaat, klein en slank van postuur en in het donker gekleed.In de winkel werd na aankomst van de politiemensen niemand meer aangetroffen. Of er iets uit de winkel is weggenomen is nog onduidelijk.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk voor de inbraak of direct erna iets in de omgeving van de winkel is opgevallen. Personen die daar liepen, een auto die daar normaal niet staat.Indien mensen iets is opgevallen of meer weten over deze inbraak, worden ze verzocht contact op te nemen met de afdeling Rijssen van de politie Twente, te bereiken via 0900-8844 of via meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Ga terug...