Veroorzaker aanrijding rijdt door - Radio 350

Veroorzaker aanrijding rijdt door

Geplaatst op: 10-06-2008 |

Een 33-jarige automobilist uit Almelo is maandagavond 9 juni gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding op de A1 ter hoogte van Holte. Hij moest uitwijken voor een vrachtwagen die plotseling uitweek. De bestuurder van deze vrachtwagen reed door, de politie zoekt getuigen.

Maandagavond om ongeveer 19.00 uur werd een aanrijding gemeld op de A1 ter hoogte van Holten. Bleek te gaan om de rijbaan in de richting van Almelo – Hengelo, net na het viaduct Holten – Lochem.

Een 33-jarige automobilist uit Almelo reed over de A1 in de richting van zijn woonplaats toen plotseling een vrachtauto die voor hem reed in ging halen. Hierdoor moest de 33-jarige vol op de rem en raakte in een slip en kwam op de kop in de sloot naast de A1 terecht.

Andere weggebruikers stopten en hielpen de 33-jarige uit zijn auto en verleenden de eerste hulp. Met een ambulance is hij daarna met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is opgenomen. De auto is uit ede sloot gehaald en afgesleept.

De vrachtwagen die plotseling ging inhalen en waardoor de 33-jarige vol in de rem moest, reed door. De politie wil graag in contact komen met getuigen die mogelijk iets meer over de vrachtauto kunnen vertellen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Rijssen – Holten van de politie Twente, te bereiken via 0900-8844.


Ga terug...