Digitaal burgerpanel weer actief - Radio 350

Digitaal burgerpanel weer actief

Geplaatst op: 16-06-2008 |

Digitaal burgerpanel weer actief

Onderzoek over Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

Het burgerpanel van Rijssen-Holten en het burgerpanel van Hellendoorn gaan weer hun mening geven. In juni 2008 wordt de mening gevraagd over het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het Nationaal Park is de organisator van het onderzoek. Rijssen-Holten werkt samen met de gemeente Hellendoorn aan het onderzoek mee. Naast het burgerpanel kunnen ook andere inwoners van beide gemeenten aan de peiling meedoen. Daarvoor wordt op de websites van gemeenten Rijssen-Holten en Hellendoorn en het Nationaal Park een link naar de vragenlijst geplaatst. Iedereen die belangstelling heeft kan meedoen.

In het onderzoek komen vragen aan de orde die betrekking hebben op het gebied de Sallandse Heuvelrug en op de organisatie ‘Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug’. Invullen duurt ongeveer 10 minuten. I&O Research en NIPO/TNS zorgen voor de (anonieme) verwerking van de gegevens.
De leden van de twee burgerpanels krijgen binnenkort een verzoek om mee te werken aan het onderzoek. Leden van het burgerpanel Rijssen-Holten kunnen inloggen via de www.rijssen-holten.nl en die van Hellendoorn via www.hellendoorn.nl. Rechtsonder bij ‘snel naar’ (Rijssen) en onder ‘nieuws’ (Hellendoorn) komt een link naar de enquête te staan.

Ook inwoners die niet in het burgerpanel zitten, kunnen meedoen.
Naast het burgerpanel dat bestaat uit een representatieve samenstelling van de bevolking van 16 jaar en ouder, kunnen ook andere inwoners van de gemeenten Rijssen-Holten en Hellendoorn en andere betrokkenen meedoen. Op de website van beide gemeenten en op www.sallandseheuvelrug.nl staat vanaf 19 juni een link naar de online enquête. Van de onderzoeksresultaten van de inwoners die geen deel uitmaken van het burgerpanel wordt een aparte uitslag bekend gemaakt.

Meedoen kan tot eind juni
Voor zowel het burgerpanel als voor anderen die aan het onderzoek willen meewerken, geldt dat het invullen mogelijk is van 19 juni t/m 6 juli 2008.Ga terug...