Gemeentehuis Holten tijdelijk weer trouwlocatie - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Gemeentehuis Holten tijdelijk weer trouwlocatie

Geplaatst op: 07-07-2008 |

Het voormalige gemeentehuis in Holten wordt de komende weken weer ingericht als trouwlocatie. Dat is besloten omdat het Lösse Hoes als trouwlocatie met grotere gezelschappen, is afgevallen. Hoelang deze regeling blijft bestaan, is op dit moment niet bekend.

Tot en met oktober 2008 hebben 15 aanstaande echtparen hun officiële trouwplechtigheid geregeld in het Lösse Hoes. Door problemen bij de bedrijfsvoering is deze horecagelegenheid echter gesloten. Het is nog niet duidelijk of een doorstart van deze horecagelegenheid mogelijk is.

Met het vertrek van het Lösse Hoes is er in Holten geen grote trouwlocatie meer. De Swarte Ruyter kan met een zaal voor 30 personen alleen kleinere gezelschappen ontvangen.

Om aanstaande echtparen die een bijzondere voorkeur voor Holten als trouwlocatie hebben tegemoet te komen, wordt de trouwzaal annex raadszaal van het gemeentehuis in Holten weer ingericht. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van de bestaande en nog aanwezige apparatuur en het aanwezige meubilair.

Tot hoe lang het gemeentehuis in Holten in tact blijft als trouwlocatie, is op dit moment nog niet bekend.


Ga terug...