Blind-date in bibliotheken in Rijssen en Holten - Radio 350

Blind-date in bibliotheken in Rijssen en Holten

Geplaatst op: 24-07-2008 |

In de maand augustus kunnen bezoekers van de bibliotheken in Rijssen en Holten zich nog wagen aan een ‘blind-date’. Een groot aantal bibliotheekleden heeft zich deze zomer al aan het avontuur gewaagd en was erg enthousiast.

Deze zomer kunnen bibliotheekbezoekers zich storten op een blind-date, een afspraakje zonder dat u weet met wie. In bibliotheektermen betekent dat: een tas met materialen lenen zonder dat u precies weet welke materialen dat zijn. Wel kunnen we vast verklappen dat er twee leesboeken, een informatief boek, een tijdschrift en een DVD in de tas zitten.

Laat u verrassen door de titels! De kans is groot dat u met materialen naar huis gaat die u anders misschien niet zou kiezen. Wie weet bevalt dat heel goed.

In Rijssen zijn er speciale ‘geselecteerde’ tassen samengesteld. In beide bibliotheken is er een beperkt aantal tassen speciaal voor heren en voor mensen die grootletterboeken lezen. De blind-date tas kunt u drie weken lenen in plaats van één ander boek. Er is een beperkt aantal blind-date tassen. Wees er dus op tijd bij!


Ga terug...