Het Windstreken Festival in Lochem - Radio 350

Het Windstreken Festival in Lochem

Geplaatst op: 24-07-2008 |

Het Windstreken Festival, dat op zondag 31 augustus wordt gehouden in het Lochemse openluchttheater, mikt met de zesde editie op een breder publiek. Dit gebeurt door middel van meer herkenbare muziek en een meer dan gehalveerde toegangsprijs. Op het podium staan vier Europese toppers uit de wereld van de tribute bands. Het Windstreken is hiermee in één klap het grootste tribute festival van Nederland. The Tribute Party Edition komt eraan.

In andere Europese landen – met Groot Brittanië voorop – zijn tribute concerten en festivals al een ware rage. Het draait om artiesten die hun grote voorbeelden huiveringwekkend goed weten te evenaren. Soms wordt het origineel zelfs overtroffen. Leuk, herkenbaar en muzikaal helemaal top zijn de vier bands die het Windstreken-podium dit jaar bestormen. Waar vind je een festival met achtereenvolgens Supertramp, Creedence Clearwater Revival. Amy Winhouse en The Rolling Stones? In Lochem gebeurt het!

Het festival begint op zondag 31 augustus om half twee precies. Het theater is vanaf twaalf uur geopend. Het einde wordt tegen half acht ’s avonds verwacht.

De voorverkoop begint op zaterdag 12 juli bij de VVV’s van Lochem, Gorssel, Zutphen, Deventer, Borculo, Ruurlo, Vorden en Holten. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop (vorig jaar nog 27,50 euro!) en 15 euro aan de dagkassa. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding voor half geld naar binnen. Wie niet in staat is om kaarten te kopen bij een van de genoemde VVV’s kan kaarten bestellen via de website van het festival. Het adres is www.windstrekenfestival.nl.

De bestelde kaarten worden verstuurd zodra het juiste bedrag is overgemaakt. Hierbij worden verzendkosten in rekening gebracht. Festivalgangers kunnen gratis parkeren.


Ga terug...