Twee mannen aangehouden bij straatfeest - Radio 350

Twee mannen aangehouden bij straatfeest

Geplaatst op: 25-07-2008 |

Op donderdag 24 juli werd omstreeks 20.50 uur gemeld dat een taxichauffeur op de Dorpsstraat in Enter bedreigd was met een vuurwapen. De melder gaf telefonisch het signalement van de dader door.
Agenten gingen ter plaatse en troffen op de Dorpsstraat, waar een straatfeest gaande was, een man aan die voldeed aan het door de melder opgegeven signalement.

De man, een 24-jarige inwoner van Goor, werd staande gehouden en aan een fouillering onderworpen, waarbij een vuurwapen werd aangetroffen. De agenten hielden de 24-jarige aan en brachten hem over naar het politiebureau, waar hij voor nader onderzoek in verzekering werd gesteld.

Tijdens de aanhouding van de 24-jarige kwam een omstander naar de agenten toe gelopen. De man, een 23-jarige Wierdenaar, vond het nodig om de agenten te beledigen. De 23-jarige, die zichtbaar onder invloed van alcohol verkeerde, werd aangehouden wegens belediging. De 23-jarige verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Uiteindelijk slaagden de agenten er in de man te boeien, waarna hij werd overgebracht naar het politiebureau en werd ingesloten.


Ga terug...