Roekeloos rijgedrag, rijbewijs ingevorderd - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Roekeloos rijgedrag, rijbewijs ingevorderd

Geplaatst op: 07-08-2008 |

Woensdagmorgen 6 augustus om ongeveer 10.00 uur werd gemeld dat op de A1 ter hoogte van het Elsenerveld in Rijssen een aanrijding met alleen materiele schade had plaatsgevonden.

Nadat de beide betrokken voertuigen op de vluchtstrook waren gezet bleek dat een van de twee bestuurders, na later bleek een 20-jarige automobilist uit het Duitse Hamburg, reeds vanaf Apeldoorn erg roekeloos rijgedrag had vertoond. Uit meerdere getuigenverklaringen bleek dat hij meerdere keren voertuigen rechts en zelf een vrachtauto via de vluchtstrook had ingehaald.

Ook ter hoogte van het Elsenerveld bij Rijssen had hij een aantal personenauto’s die op de linker weghelft reden, rechts ingehaald en was na de inhaalmanoeuvre weer naar links gereden en had krachtig geremd. Hierdoor had een 43-jarige automobiliste uit Hardinxveld-Giessendam, niet op tijd kunnen remmen en was tegen de achterzijde van de auto van de 20-jarige gereden. Hierdoor was lichte schade aan beide bumpers ontstaan.

De 20-jarige was erg recalcitrant en wilde negens aan mee werken, hij wilde alleen maar doorrijden. Hierop is er contact gezicht met justitie en werd toestemming verleend om in verband met het roekeloze rijgedrag het rijbewijs van de 20-jarige in te vorderden. Dit werd gedaan en de auto is afgesleept. De eigenaar van de auto, een leasemaatschappij, is hiervan op de hoogte gebracht.

Proces-verbaal wordt tegen de 20-jarige opgemaakt.


Ga terug...