Najib Amhali niet naar het Parkgebouw - Radio 350

Najib Amhali niet naar het Parkgebouw

Geplaatst op: 26-02-2005 |

De voorstelling van cabaretier Najib Amhali op zaterdag 12 maart in het Parkgebouw Rijssen gaat tot grote spijt van de beheerscommissie niet door. Door allerlei omstandigheden heeft het management van Najib Amhali, theaterbureau Grünfeld uit Amsterdam, een aantal fouten gemaakt waardoor hij niet naar Rijssen kan komen. Verandering van management, overlijden van één van Grünfelds´ artiesten, een rigoureuze computer crash en een hectische periode waren hiervan de oorzaak.

Voor de beheerscommissie mfc Parkgebouw is dit een grote tegenslag nu het bezoek aan het theater in de lift zit. Het aantal bezoekers van de theatervoorstellingen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. De voorstelling van Najib Amhali was in de voorverkoop al uitverkocht en beloofde een leuke avond te worden. Najib Amhali is op dit moment erg populair, zijn voorstellingen zijn in het hele land uitverkocht. Door het drukke programma van de cabaretier is het helaas ook niet mogelijk om de voorstelling dit seizoen naar een andere datum te verplaatsen. Najib betreurt de gang van zaken en doet zijn best om volgend seizoen toch naar Rijssen te komen.

Theaterbureau Grünfeld is zich bewust van de gevolgen en neemt alle schuld op zich. In samenwerking met het bestuur van het Parkgebouw krijgen de bezoekers op 12 maart toch een hele gezellige avond aangeboden. Cabaretier en publiekslieveling Leon van der Zanden zal die avond zijn voorstelling Zwarte Hond opvoeren. Tot nu toe is Leon vooral bekend als de coole snelle jongen met de bruine zachte vacht en razend populair in vooral zuid en midden Nederland waar hij moeiteloos de schouwburgen voltrekt. In het oosten is hij minder bekend, maar zal hij de zaal ook buikpijn en tranen bezorgen van het lachen.

De beheerscommissie van het Parkgebouw draagt zorg voor een gezellige, goed verzorgde avond waarbij het de bezoekers aan niets zal ontbreken. Mensen die een kaartje hebben gekocht, zijn reeds per brief op de hoogte gebracht. De beheerscommissie kan deze mensen helaas geen voorstelling van Najib Amhali aanbieden, maar wel een goed verzorgde cabaret avond met Leon van der Zanden. Zij die hier geen gebruik van wensen te maken kunnen hun geld terug krijgen.

De beheerscommissie is er van overtuigd dat de mensen die op 12 maart gewoon naar het Parkgebouw komen een hele fijne avond hebben. Ook heeft zij begrip voor de mensen die niet komen en hun geld terug willen. Voor de beheerscommissie is dit een kwestie van overmacht, waarbij zij haar gasten alleen zo goed mogelijk tegemoet kan komen.

Ga terug...