Aangehouden na vernieling en diefstal - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Aangehouden na vernieling en diefstal

Geplaatst op: 21-08-2008 |

Rijssen - Twee jongens uit Drunen van 17 en 19 jaar zijn woensdagmorgen 20 augustus in Rijssen aangehouden. Zij worden van vernieling en diefstal verdacht.

Woensdagmorgen 20 augustus werd om ongeveer 00.40 uur door getuigen gemeld dat was gezien dat een tweetal jongens een lichtbak van een lantaarnpaal hadden gehaald en deze bij het spoor aan de Reggesingel in Rijssen hadden gelegd.
Op aanwijzen van dezelfde getuigen kon in eerste instantie een 17-jarige jongen uit Drunen worden aangehouden, de tweede zou nog in de buurt zijn. Ook bleek dat de twee met een auto waren gekomen die in de omgeving werd aangetroffen.

In de auto, die niet afgesloten was, lagen een aantal spoelborstels die afkomstig bleken te zijn van een horecagelegenheid in Rijssen. Dit werd door de eigenaar van deze gelegenheid bevestigd en aangifte van de diefstal werd opgenomen.

Ondertussen zag een van de politiemensen in de buurt van de auto een jongen lopen die aan het opgegeven signalement voldeed van de tweede persoon. Ook deze, een 19-jarige afkomstig uit Drunen, kon worden aangehouden en worden overgebracht naar het bureau.

Omdat de getuigen hadden gezien dat de 19-jarige in de auto had gereden werd aan het bureau van hem een ademanalyse afgenomen. De uitslag was 0.92 promille en omdat hij beginnend bestuurder is werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Bij controle bij het spoor werd een lichtbak / reclamebord van een fastfoodketen aangetroffen die vernield was. Deze is weggehaald en door mensen van dit bedrijf zal aangifte worden gedaan.

Ga terug...