Toneelgroep COV Holten speelt klucht - Radio 350

Toneelgroep COV Holten speelt klucht

Geplaatst op: 26-02-2005 |

Op vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart speelt toneelvereniging COV uit Holten de klucht "Stampij op de kampeerboerderij". De enthousiaste groep spelers zetten op dit moment tijdens de laatste repetities de puntjes op de i.

Het stuk is geschreven door Harry Smits en wordt wederom geregisseerd door Erik Zandvliet. "Stampij op de kameerboerderij" speelt zich af op de pas geopende kampeerboerderij van boer Noud uit Holten. De zaken gaan niet zo goed. De investeringen zijn hoog geweest maar de klandizie blijft achter. Noud en zijn vrouw Anneke doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken en op die manier meer klanten te trekken. De gasten die op dit moment op de kampeerboerderij verblijven zijn stuk voor stuk uitgesproken types. Neem nou bijvoorbeeld de gepensioneerde Amsterdamse politierechercheur, een eigenaardig Duits echtpaar of de vrekkige heer Kupéres.
Net wanneer de zaken goed lijken te gaan gebeuren er allerlei onverklaarbare dingen op de boerderij. In een kasteel vlakbij de camping worden waardevolle spullen gestolen en teruggevonden in één van de caravans op het terrein van boer Noud. Dit zou wel eens de ondergang kunnen worden van het bedrijf. Zijn deze gebeurtenissen toeval? Of zijn er lieden die de camping weg willen hebben?

Toneelvereniging COV staat al meer dan 50 jaar garant voor een gezellig avondje toneel. Ook deze avond kunt weer genieten van een voorstelling vol humor, spanning en verzorgd spel. Veel bekende spelers zoals Jan Paalman, Ria Tromop, Erika Dangremond, Jerry Prins, Erna Nijkamp, Lianne Jongsma, Bart Lubberdink, Karin Stam, Diederik Kruimelaar, Annie Rensen en Sander Jongsma zullen alles uit de kast halen om de lachspieren van het publiek te teisteren.

De voorstellingen vinden plaats om 20:00 uur in De Kandelaar, Stationsstraat 4 in Holten. De toegang bedraagt 5 euro p.p., kinderen t/m 12 jaar zijn 3 euro p.p. Kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen bij boekhandel Heusinkveld te Holten. telefonisch resreveren kan op tel. nr. 0548-364364 of 0548-363503 of via e-mail: toneelgroepcov@planet.nl.

Ga terug...