Meedeinfestijn tijdens de Keunefeesten - Radio 350

Meedeinfestijn tijdens de Keunefeesten

Geplaatst op: 01-09-2008 |

Zaterdagmiddag 13 september tijdens de jaarlijkse Keunefeesten wordt voor de vijfde maal in successie het Meedeinfestijn georganiseerd.
De middag waarop de Hoolter Korhanen hun uiterste best zullen doen om de vele bezoekers een gezellige meedein middag te bezorgen. Zeker nu het om een lustrum gaat, is er extra geoefend om een aansprekend repertoire ten gehore te brengen. Een speciale verassing is de “jubileum act” waarin de Korhanen het beste van hun kunnen zullen laten horen. Vanzelfsprekend zullen ook een aantal nummers van de onlangs gepresenteerde CD gezongen worden. Naast de Korhanen treden nog op:
- De Grolse Hofzangers een koor van 14 zangers die prachtige nummers op een hoog niveau brengen, dit koor is regelmatig te horen op de regionale en nationale radiozenders.
- Gemengd koor Hart Gelach uit Varsseveld een koor dat met nam in de Achterhoek veel optredens verzorgt en een programma brengt dat zeker in de smaak zal vallen.
- Uit Holten zelf komen nog de Drie D’s: Joke Vruggink, Hester Paalman en Gerjanne Meijerman, wellicht heeft u ze afzonderlijk al eens gehoord, voor het Meedeinfestijn hebben ze samen een aantal nummers ingestudeerd en u kunt er zeker van zijn dat deze gezamenlijke act fantastisch klinkt.
- Als speciale solo-artiest komt dit jaar Rene Riva naar het festijn. Naast zijn grote hit C’est la vie brengt hij een mix van oude bekende liedjes en enkele nummers van zijn nieuwe CD.
- En traditie getrouw treden als afgezant van een groot aantal jeugdclubjes uit Holten het gelegenheid Clubjeskoor op dat de laatste tijd wekelijks aan het oefenen is om tijdens de middag niet uit de toon te vallen.

Al met al een buitengewoon sfeervol non-stop programma dat om twee uur begint en tegen half zes met de grote finale wordt afgesloten.

Ga terug...