Aanhoudingen na winkeldiefstal - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Aanhoudingen na winkeldiefstal

Geplaatst op: 26-02-2005 |

Donderdag 24 februari kwam rond 13.00 uur een melding binnen van diefstal van een digitale camera uit een winkel aan de Grotestraat in Rijssen. Door getuigen werd een beschrijving van de daders gegeven alsmede een beschrijving van de auto, waarmee de daders na de diefstal richting Holten waren gereden.
Een politieagent zag even later aan de Smidsbelt in Holten een auto staan, die aan de beschrijving voldeed. Hij sprak de bestuurder aan, die vertelde op twee bekenden te wachten die boodschappen deden in een winkel aan de Smidsbelt. Kort daarop zag de agent twee mannen uit de desbetreffende winkel lopen met dozen onder hun armen. Zij liepen plotseling een andere kant uit. Het signalement van beide mannen kwam overeen met het signalement van de daders van de winkeldiefstal in Rijssen. Hierop hield de agent de bestuurder van de auto, een 37-jarige man uit Helmond, aan.
Nader onderzoek wees uit dat in de winkel aan de Smidsbelt twee DVD-recorders waren gestolen. Deze recorders werden even later in de bosjes aan de Tuinstraat aangetroffen. In de omgeving werd een onderzoek ingesteld en met behulp van getuigen konden de twee andere verdachten even later in Holten aangehouden worden. Het ging hierbij om een 29-jarige man uit Helmond en een 32-jarige man uit Eindhoven. In de auto van de verdachten werd de digitale camera gevonden, die in Rijssen gestolen was.
De drie verdachten zijn in verzekering gesteld en voor nader verhoor opgesloten. Proces-verbaal wordt opgemaakt. Namens beide winkels werd inmiddels aangifte gedaan.

Ga terug...