Socuwe wil ook
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Socuwe wil ook "boven de 16"

Geplaatst op: 12-03-2005 |

HOLTEN - Sociaal Cultureel Werk (Socuwe) Holten heeft er oren naar ook de jeugd boven de 16 jaar onder haar hoede te nemen. Nu houdt de stichting zich alleen bezig met de jeugd tót 16 jaar.

Het jongerenwerk voor de oudere jeugd wil maar niet van de grond komen in Holten. G. Markvoort van Socuwe: ‘We staan in de startblokken. Het mankeert nog aan een gebouw, een professionele jongerenwerker en een beheerder voor het gebouw. Die beheerder zouden we dan ook graag willen gebruiken voor de Boschkamp’, aldus Markvoort. Het raadslid H. Kuipers (CDA) verklaarde in een vergadering van de raadscommissie Maatschappelijke Dienstverlening het streven nobel te vinden, maar wel kritisch te zijn. ‘We hebben jeugdbeleid gemaakt voor Rijssen-Holten waarin wordt gezorgd voor straathoekwerkers. Wat is de meerwaarde van Socuwe?’, wilde hij weten. ‘We hebben de jongeren nu al onder het dak, we kennen ze, weten wat ze willen. Wij denken ze vast te kunnen houden’, reageerde Markvoort.


Ga terug...