Van Knoll'nveld tot Kunstgrös in het Parkgebouw - Radio 350

Van Knoll'nveld tot Kunstgrös in het Parkgebouw

Geplaatst op: 23-10-2008 |

De toneelgroep Spölt Veur Ziene Wille brengt zaterdag 8 november in het Multifunctioneel Centrum Het Parkgebouw in Rijssen de revue “Van Knoll’nveld tot Kunstgrös” op de planken.

Bij het 50-jarig jubileum in 1998 van deze voetbalvereniging is er ook al een revue opgevoerd door deze toneelgroep. De nieuwe revue heeft een moderne uitstraling, waarbij de nieuwste technieken worden gebruikt om voor een spetterende show te zorgen. De revue laat zien hoe deze voetbalvereniging uit Wierden zich de afgelopen 60 jaar heeft ontwikkeld en nu op het één na hoogste niveau in het zaterdagvoetbal speelt.

SVZW is inmiddels een vereniging met meer dan 900 leden en zal, gelet op de gedegen jeugdopleiding binnen een aantal jaren naar verwachting doorstomen richting de 1000 leden.

De revue “Van Knoll’nveld naar Kunstgrös” heeft een afwisselend karakter, waarbij een groot aantal sketches laat zien hoe het erbij deze voetbalvereniging aan toe gaat.

De jazzgroep van de gymnastiekvereniging Omhoog verleent ook haar medewerking.

De kaarten à € 7,50 zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij rijwielhandel Van den Broeke, Nijverdalsestraat 24 in Wierden en ’s avonds aan de zaal in het Parkgebouw in Rijssen. Gelet op de grote belangstelling raden wij u aan om de kaarten in de voorverkoop te halen De voorverkoop is op zaterdag 18 oktober van start gegaan.

De toneelvereniging Spölt Veur Ziene Wille is een enthousiaste groep die allemaal op de een of andere manier een band hebben met de Wierdense voetbaltrots SVZW. De regie is in handen van Johan Mensink

Binnen de toneelgroep is sprake van een mix van jong en oud die garant staat voor een wervelende revue en een gezellig avondje uit. Vanaf mei is er elke maandagavond druk geoefend, waarbij humor en lol de boventoon voert. De laatste weken is de oefenintensiteit opgevoerd om er voor te zorgen dat een kwalitatief goed stuk op de planken wordt gebracht.

Kortom, u zal een boeiend en komisch stuk gaan zien. De moeite waard dus om op zaterdag 8 november een bezoek te brengen aan Het Parkgebouw in Rijssen..


Ga terug...