Kerstsamenzang in Rijssen - Radio 350

Kerstsamenzang in Rijssen

Geplaatst op: 05-12-2008 |

Op zaterdag 20 december a.s. vindt er voor de vierde keer een Kerstsamenzang plaats op het Schild te Rijssen.

Om iedereen alvast in kerststemming te brengen worden er bekende en minder bekende kerstliederen gezongen. Aan de gezamenlijke Kerstsamenzang werken de volgende koren mee: Het syrisch-orthodox koor Mor Ephrem, Eternal Joy, Promises, en Double Vision. Ook het Dagactiviteiten centrum ‘Ons Erf’ (DAC) zal een bijdrage leveren aan het programma.

De aanvang is om 18.30 uur tijdens een extra koopavond van de winkels in het centrum van Rijssen. De locatie is rond de fontein. Er wordt vanaf een podium gezongen en er zijn diverse kraampjes waar diverse versnaperingen worden verkocht.

Deze zullen mede door mensen van DAC aangeboden worden. Ook zullen er kleine (kerst-)geschenken verkocht worden. De Habi en de gemeente Rijssen hebben het ook dit jaar weer financieel mogelijk gemaakt om dit –inmiddels jaarlijks terugkerend festijn - te organiseren.

Naast korte eigen presentaties van de deelnemende koren is er ook veel tijd ingeruimd om samen met het winkelend publiek te zingen.

Wij hopen dat U samen met ons alvast in Kerststemming wilt komen en nodigen U dan ook van harte uit om op zaterdag 20 december een kijkje te komen nemen en met ons mee te zingen. Om 18.00 uur wordt deze samenzang officieel geopend door burgemeester B. Koelewijn.


Ga terug...