Bestuurder veroorzaakt aanrijding en rijdt door - Radio 350

Bestuurder veroorzaakt aanrijding en rijdt door

Geplaatst op: 16-12-2008 |

De politie Twente is opzoek naar een automobilist die 16 december een aanrijding heeft veroorzaakt en daarna is weggereden zonder zijn identiteit bekend te maken.

Dinsdagmorgen 16 december rijdt een 54-jarige vrouw uit Borculo om 08.00 uur in haar auto over de Rondweg in Goor, ze komt uit de richting van de Haaksbergerstraat. Zij ziet dat het verkeer voor haar afremt en kan haar auto achter haar voorganger, een 22-jarige Borculose automobiliste, tot stilstand brengen.

De automobilist die achter haar rijdt lukt dit niet meer en rijdt tegen haar auto aan. Door de klap komt zij met haar auto tegen haar voorgangster tot stilstand. Beide auto’s raken hierdoor behoorlijk beschadigd.

De veroorzaker rijdt zonder zijn identiteit bekend te maken weg in de richting van Rijssen. Omdat het rond dat tijdstip mistig was hebben beide dames geen kenteken kunnen noteren.

De politie Twente wil graag in contact komen met mensen die de aanrijding gezien hebben of andere informatie hebben die kan leiden naar de onbekende veroorzaker van dit ongeval. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.


Ga terug...