Boer komt niet bij bezwarencommissie - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 18:00 uur
Radio 350 Sport
Playing
Straks
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Boer komt niet bij bezwarencommissie

Geplaatst op: 18-03-2005 |

RIJSSEN/DIJKERHOEK - De maatschap Noteboom liet zich gisteravond niet horen bij de bezwarencommissie van de gemeente Rijssen-Holten. De maatschap maakte bezwaar tegen het voorbereidingsbesluit voor de bouw van woningen aan de Hakkertsweg in Dijkerhoek.

De maatschap is bang dat de uitbreiding van de intensieve veehouderij in gedrang komt. De gemeente echter meent dat dit argument nu in het geheel nog niet aan de orde is. ‘Het voorbereidingsbesluit moet formeel genomen worden omdat het bestemmingsplan ouder is dan tien jaar’, aldus R. Stegeman van de gemeente. Pas als het tot een daadwerkelijke bestemmingsplanwijziging komt heeft het voor de maatschap nut om bezwaar te maken. Rijssen-Holten is van plan om de problematiek rond stankcirkels op te nemen in de wijziging. De maatschap kan dan altijd nog in overleg gaan met de gemeente. Formeel bezien houdt het voorbereidingsbesluit een opschorting van alle bouwaanvragen in. Maar de boerderij van de maatschap valt buiten die grenzen.

Ga terug...