Nieuwe producten in de bibliotheek - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 13:00 uur
Zorg in de Regio
Playing
Straks
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Nieuwe producten in de bibliotheek

Geplaatst op: 08-01-2009 |

Nieuwe producten in de bibliotheek

Op maandag 26 januari kunt u in de bibliotheek in Rijssen deelnemen aan een bibliotheekintroductie. Op deze avond maakt u kennis met de nieuwe mogelijkheden die de laatste jaren in de bibliotheek zijn ingevoerd.

Een boek uitzoeken uit de kast, het boek op het pasje zetten en het weer inleveren is voor de meeste mensen geen probleem. Maar een boek opzoeken in de catalogus, een boek verlengen of iets reserveren is vaak al lastiger.

Bovendien heeft de bibliotheek een aantal online diensten die heel handig zijn en leent de bibliotheek veel meer materialen uit dan je op het eerste gezicht denkt. Om te zorgen dat de leden alles uit hun bibliotheekabonnement halen organiseert de bibliotheek twee keer per jaar een voorlichtingsavond in Rijssen en een keer per jaar in Holten.

De medewerkers van de bibliotheek merken steeds dat voor de deelnemers een wereld is open gegaan.

Weet u precies hoe u aan een boek kunt komen dat niet in de bibliotheek aanwezig is? Weet u wat ‘Zoek en boek’ is? Hebt u wel eens gebruik gemaakt van de Krantenbank of Keesings Historisch Archief? Weet u hoe u uw eigen gegevens in het bibliotheeksysteem kunt raadplegen of wijzigen? Weet u wat een luisterboek is?

Als u deze vragen niet met ‘ja’ kunt beantwoorden raden zij u aan u voor 21 januari op te geven bij de klantenservice in Rijssen (tel.: 0548-513431).
De avond begint om 19.30 uur. Deelname is gratis.


Ga terug...