Dansend de zaal uit met Smiksmorrel Speciaal - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Dansend de zaal uit met Smiksmorrel Speciaal

Geplaatst op: 17-02-2009 |

In het fictieve pittoreske stadje Smik aan de eveneens fictieve rivier de Smorrel is de Smiksmorrel Speciaal de naam voor een prijswinnend gebak. De schrijver van het gelijknamige stuk, Aris Bremer, had niet kunnen vermoeden dat zijn stadje ‘Smik’ een muzikaal stadje blijkt te kunnen zijn. RAT-Theater brengt zijn stuk op 6 en 7 maart op de planken van het Parkgebouw en maakt er gelijk een muziektheaterstuk van.

Ondertussen sleutelt RAT aan de laatste noten van de negen(!) liedjes die aan het stuk zijn toegevoegd. Sommigen op basis van bekende nummers, andere geheel van eigen hand, maar allemaal met een eigen arrangement. De spelers, die vaak ook de zangers zijn, worden aangevuld met 4 stemmen in het achtergrondkoor. En het stuk wordt live gespeeld, begeleid en gezongen.


RAT heeft organisatorisch als doel kostenneutraal te draaien. Evt. opgebouwde tegoeden worden besteed aan een volgend project. RAT wil de toegang tot haar voorstellingen zo laagdrempelig mogelijk houden zodat het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk is de voorstellingen te bezoeken en dat kan alleen met steun van de sponsoren.
RAT respecteert daarbij zoveel mogelijk ieders normen en waarden en zal in haar communicatie rondom haar voorstellingen zo duidelijk mogelijk proberen te vermelden voor welke doelgroep de voorstelling is en wat het publiek daarin mag en kan verwachten.

Zonder enige vorm van subsidie heeft RAT toch het streven om de toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden. De kaarten kosten dan ook slechts €7,50 p.p. en bieden zeker twee uur muziektheaterplezier. Kaarten zijn te bestellen via www.parkgebouw.nl of via telefoonnummer 0548-544140. De kaarten worden op stoelvolgorde verkocht, dus geen vrije zit. Meer informatie: www.rat-theater.nl.
Ga terug...