Ondernemingsklimaat op eerste plaats van Nederland - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 21:00 uur
De Platenkast
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Ondernemingsklimaat op eerste plaats van Nederland

Geplaatst op: 17-02-2009 |

De ondernemers van de gemeente Rijssen-Holten hebben een rapportcijfer 7,5 voor het ondernemingsklimaat gegeven. Hiermee eindigt Rijssen-Holten op de eerste plaats van Nederland. Dit bleek uit de tweejaarlijkse benchmark Ondernemingsklimaat.

In 2008 is de tweejaarlijkse benchmark Ondernemingsklimaat voor de derde keer uitgevoerd door TNS NIPO in de gemeente Rijssen-Holten. Aan deze landelijke benchmark doen ongeveer 100 gemeenten mee. Op de volgende onderdelen is getoetst: woonklimaat, verkeersbeleid, gemeentelijke organisatie, communicatie, ruimteaanbod, gemeentelijke dienstverlening, bestuur en beleid en deskundigheid en inlevingsvermogen.

De ondernemers van de gemeente Rijssen-Holten hebben een rapportcijfer 7,5 voor het ondernemingsklimaat gegeven. Hiermee eindigt Rijssen-Holten op de eerste plaats van Nederland. De score die in 2006 behaald werd bedroeg een 7,4. In Rijssen-Holten wordt het hoogst gescoord op het woonklimaat en het verkeersbeleid. Het laagste deelcijfer wordt gegeven voor de gemeentelijke dienstverlening. Echter op alle hoofdindicatoren scoort de gemeente hoger dan het gemiddelde uit de benchmark.

In 2008 behaalde de gemeente ook al de hoogste score van Twente voor het midden- en kleinbedrijf en ontving daarvoor tijdens de Business Meeting Twente de MKB prijs.


Ga terug...