Nieuwe voorstelling COV Holten - Radio 350

Nieuwe voorstelling COV Holten

Geplaatst op: 06-03-2009 |

Een heuse camping compleet met twee caravans vormt op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart het decor voor de twee avondvullende voorstellingen van toneelgroep COV uit Holten.

“De familie Bruinsma in de bocht: Groeten van de Veluwe”, is een prachtige komedie geschreven door Carl Slotboom, met erg uiteenlopende typetjes. De familie Bruinsma gaat naar de camping en tot hun verbazing is hun caravan al bezet door de familie Zwaanswijk, Het kamperen is voor de familie Bruinsma die gewend zijn hun vakanties in 5-sterren hotels door te brengen, een volslagen nieuwe wereld.De familie Zwaanswijk zijn echter ervaren kampeerders. Met zulke tegenstellingen kunnen confrontaties tussen de beide families dan ook niet uitblijven.

Door de leden van toneelgroep is de afgelopen maanden weer hard gewerkt om deze voorstelling op de planken te kunnen brengen. Onder leiding van regisseur Lianne Jongsma worden deze laatste weken de details aangescherpt en de spelers klaargestoomd voor de spannende première.

De voorstellingen op 27 en 28 maart beginnen om 20:00 uur in De Kandelaar, Stationsweg 4 te Holten. De toegang bedraagt €5,- incl. kop koffie. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.toneelgroepcov.nl en via Dhr. S. Jongsma tel.nr. 0548-363503.


Ga terug...