Praise-Avond 'Geloven Mag' op Reggesteyn - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Praise-Avond 'Geloven Mag' op Reggesteyn

Geplaatst op: 09-03-2009 |

Na drie jaar kleine praise-avond te hebben gehouden, organiseert CSG Reggesteyn op 25 maart op haar vestiging Rijssen een grootse praise-avond. Dit gebeurt aan de hand van het schoolthema van de maand maart: ‘Geloven mag’. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in de sporthal. Rondom het thema is zang en muziek te horen, maar ook mee te zingen. De avond is in de eerste plaats bedoeld voor Reggesteynleerlingen van de vestigingen Rijssen en Nijverdal, maar iedereen is welkom. De praise-avond wordt geleid door de bekende band van Kees Kraayenoord.

De kaartverkoop op school is van 23 februari tot en met 6 maart. Daarna krijgen ook anderen toegang tot de praise-avond. Zij kunnen via Interticket kaarten bestellen.

Het thema past in een reeks van maandthema’s waaraan Reggesteyn aandacht besteedt. Samen met de leerlingen zijn de thema’s benoemd en elke maand komt er een nieuw onderwerp aan de orde. De thema’s variëren van ‘Wat kun je doen tegen pesten?’, tot ‘Samen zorgen voor een schone school’ en tot ruimte om te geloven in het thema ‘Geloven mag’.

In dagopeningen spreken docenten met leerlingen over het thema. Verder worden de thema-onderwerpen op een speelse ‘Loesjesachtige’ manier (met wekelijkse slogans) onder de aandacht gebracht in de school.

Het concert vormt deze keer de afronding van het thema. In de reguliere lessen worden leerlingen door hun docenten op het thema gewezen. Bij de praise-avond kunnen de leerlingen zelf kiezen of zij willen komen.

De avond is georganiseerd door de Praise Commissie die, behalve uit docenten, bestaat uit twee leerlingen van de theoretische leerweg en twee havo/vwo-leerlingen.

Zie ook: www.keeskraayenoord.nl

Ga terug...