Ondernemersavond op 24 maart in Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Ondernemersavond op 24 maart in Rijssen

Geplaatst op: 17-03-2009 |

De gemeente Rijssen-Holten organiseert samen met de Kring Werkgever Rijssen, de Holtense Industriegroep en Businessclub 'Bij de Tijd' op dinsdag 24 maart een avond waar werkgevers en overheid elkaar treffen om kennis te delen over de recessie, de gevaren, maar ook de kansen die er juist nu zijn. De locatie is het Parkgebouw in Rijssen en de bijeenkomst start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

De avond wordt onder andere opgeluisterd door een bijdrage van de voorzitter van de Kamer van Koophandel Oost, de heer Gaston Sporre. Hij heeft een rondje langs de velden gemaakt en de gevolgen van de recessie geĆÆnventariseerd en geeft zijn bevinden weer.

Verder wordt het een avond met een praktische insteek, waarbij gemeente, UWV Werkbedrijf, maar vooral ondernemers onderling ervaringen uiten en kennis delen rond thema's als personeel, scholing, werkgelegenheid, innovatie, mogelijkheden die de overheid biedt, en meer!

Aanmelden
De bijeenkomst is niet alleen voor leden van de Kring Werkgevers Rijssen, de Holtense Industriegroep en Businessclub 'Bij de Tijd', maar iedere werkgever, of personeelsfunctionaris, die interesse heeft kan zich aanmelden. Dat kan via: ondernemersloket@rijssen-holten.nl.Ga terug...